top of page

vr 15 okt

|

AFAS Theater Leusden

14 de musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
14 de musical
14 de musical

Tijd en locatie

15 okt 2021 19:00 – 23:00

AFAS Theater Leusden, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden, Nederland

Over het evenement

14 de musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

Programma:

19.00 uur Ontvangst in het AFAS Theater in Leusden. Ontvangst met een feestelijk glas Prosecco, dranken uit het Hollands assortiment met diverse hartige en zoete bites. Uiteraard is koffie en thee verkrijgbaar bij de bar.

19.45 uur U wordt begeleid richting de theaterzaal en ontvangt een programmaboek van 14 de musical.

20.00 uur Aanvang voorstelling 14 de musical.*

21.00 uur Pauze in een van de foyers. Ontvangst met dranken uit het Hollands assortiment met 2 hartige hapjes per persoon.

21.20 uur Vervolg voorstelling 14 de musical.*

22.30 uur Einde van de voorstelling.

22.30 - 23.00 Half uur naborrel met dranken uit het Hollandse assortiment met 3 warme hapjes per persoon.

23.00 uur Einde. U wordt via de garderobe lockers naar de uitgang begeleid en u ontvangt bij vertrek een exclusief 14 de musical aandenken.

* Het genoemde programma en de daarbij behorende tijden zijn onder voorbehoud. Deze zullen na de première op zaterdag 25 september definitief bekend zijn.

Deel dit evenement

bottom of page