top of page
  • SponsorGroep Woudenberg

Ontbijtsessie met Fernando Arrabal

Bijgewerkt op: 15 okt. 2020

De leden van de SponsorGroepWoudenberg kwamen vanmorgen om 7:30 uur samen voor een ontbijtsessie op het voetbalveld van VV Woudenberg.


Het uitgebreide ontbijtbuffet werd verzorgd door De Sous Chef. Bij de ingang stonden twee prachtige Toyota's geparkeerd van de sponsor Van Gent Lease. Er was een bijzondere spreker uitgenodigd, namelijk Fernando Arrabal.

Fernando Arrabal

Fernando werkt al 18 jaar bij de KNVB. Tot 1 december 2017 werkte hij als Teammanager van de beloften en coördineerde hij het team management van de overige nationale jeugdselecties. Nu is hij Teammanager van het Nederlands Elftal en vertelde hij over zijn werkzaamheden. De spelers van het Nederlands Elftal reizen samen met een delegatie van onder andere trainers, artsen en fysiotherapeuten de hele wereld over. Voor zo’n groep van 60 mensen moet heel wat geregeld worden. Accommodaties met trainingsvelden, speciale matrassen, menu’s op maat door eigen koks, kledingvoorschriften, beveiliging en ga zo maar door. Het Nederlands Elftal is echt een bedrijf op zich.


Tot slot gaf Fernando een tip: bestel nú alvast je kaarten voor de kwalificatie EK 2020 want anders ben je te laat!32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page