top of page
  • SponsorGroep Woudenberg

Valentijn

Afgelopen vrijdag werden de sponsors van V.V. Woudenberg aan de deur verrast met een prachtige roos van bloemenwinkel La Petite Fleur. Hieraan hing een door de Woudenbergse Drukkerij gedrukt kaartje met de volgende tekst:

Lieve Valentijn,

Ik vind dat je moet weten,

Dat ik je niet ben vergeten.

Je weet vast niet wie ik ben,

Toch kan ik je zeggen dat ik je ken.

Kom a.s. dinsdag naar Ritmeester Banketbakkerij,

Daar heb ik speciaal voor jou een lekkernij.

Zo kom je ook direct te weten,

Wie er met jou graag wil daten.

Deze roos is speciaal voor jou,

Hopelijk zien we elkaar weer gauw!

Liefs ...<3


Het gonsde in het dorp van de geruchten. Wie is de afzender van deze roos? Vandaag werd bij Banketbakkerij Ritmeester duidelijk wie deze mysterieuze ‘Valentijn’ is. Op het taartje staat het logo van de Sponsorgroep Woudenberg. Samen met de voetbalvereniging organiseerde zij deze ludieke actie, om de sponsors te bedanken voor hun steun en hen een hart onder te riem te steken. Voor veel ondernemers is dit een moeilijke tijd. Een beetje liefde en aandacht zorgt voor een welkome en smakelijke afleiding.


Een aantal reacties van wat sponsors: Grafisch vormgever Linda Fazili was blij dat zij voor het eerst van haar leven op Valentijnsdag een roos ontving van een anonieme afzender;-). Arno Vink ontving op zijn kantoor bij AV verzekeringen een roos en gaf net als Erik Willaarts aan, blij verrast te zijn. Gerard van Lambalgen en Gerard Tekelenburg waren net zo gelukkig en benadrukten met een dikke knipoog, het thuis nog wel een beetje uit te moeten leggen.


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page